Välj en sida

Flyttfirma Ystad

Din flyttfirma i Ystad som du alltid kan lita på!

Flyttcity – Din flyttfirma i Ystad

Välkommen till oss, Flytt City är en flyttfirma och städföretag med gedigen och väldigt lång erfarenhet. Vi är verksamma i bland annat MalmöLundHelsingborgYstadTrelleborg och även i Köpenhamn. Vårt huvudkontor är i Malmö där vi innehar ett stort och fräscht magasin med tillhörande butik för er som även vill handla emballage. Men det är inte allt, vi erbjuder även kostnadsfri hemleverans vid köp av emballage. Alltså har vi allt du behöver. Kontakta oss – din flyttfirma Ystad!

Bohagsflytt

Vi på flyttcity har väldigt många återkommande kunder, vilket vi är väldigt glada över. Vår personal har lång erfarenhet av privatflytt och därför garanterar vi att flyttar ert bohag tryggt.

Företagsflytt

Vi åker ut och besiktar er företagsflytt för att sedan kunna ge er så bra förutsättningar och priser på eran flytt som möjligt. Vår personal har väldig stor erfarenhet av båda kontors- och företagsflyttar.

Magasinering

När ni behöver magasinering så erbjuder vi torra och uppvärmda lokaler hos oss. Våra lokaler är samtidigt försäkrade med If, vilket resulterar i att ni behåller er hemförsäkring när ni magasinerar hos oss.

Skapa en behagligare flytt med Flytt City

Med lång erfarenhet av flytt flyttar vi er egendom tryggt och säkert till ert nya boende eller företag. Därför kan vi hjälpa er med allt som rör flytten av ditt hem. Samtidigt som du kan fokusera på det roliga med att flytta. Flytt City är därmed den enda flyttfirman i Ystad som behövs och vi ser fram emot att hjälpa dig med din flytt. Samtidigt är vår önskan att du ska bli lika nöjd som våra tidigare kunder.

Vi hjälper både stora men även små företag med flytt & magasinering

Vi åker ut och besiktar er företagsflytt för att sedan ge er så bra förutsättningar och priser som möjligt för just ert företags flytt. Vår personal har mycket lång erfarenhet av både kontorsflytt såväl som övriga företagsflyttar, så du som kund är i trygga händer. Vi hanterar likväl flytt av tunga och otympliga maskiner. 

Kontakta oss – för flytt Ystad!

Trygg samt pålitlig flytt & städhjälp

Välkommen till oss på Flytt City, en flyttfirma och städföretag med gedigen kunskap såväl som väldigt lång erfarenhet.

Vi är verksamma i bland annat Malmö, Lund, Helsingborg, Ystad, Trelleborg och även i Köpenhamn..

Kunniga & Prisvärda

Välkommen till oss på Flytt City, en flyttfirma och städföretag med gedigen kunskap såväl som väldigt lång erfarenhet.

Vi är verksamma i bland annat Malmö, Lund, Helsingborg, Ystad, Trelleborg och även i Köpenhamn.

KONTAKT

Flytt City Sverige AB
Address: Ollebovägen 14, 218 45 Malmö
Phone: 040-43 33 43
E-mail: info@flyttcity.se

Sitemap

Copyright © Flytt City Sverige AB (Org.nr: 556802-5265). En hemsida av Capace Media