Flytthjälp Malmö

Din flyttfirma i Malmö som du alltid kan lita på!

Behöver ni flytthjälp i Malmö? Vi finns här för er! – Flyttcity

Välkommen till oss, Flytt City är en flyttfirma och städföretag med gedigen och väldigt lång erfarenhet. Vi är verksamma i bland annat MalmöLundHelsingborgYstadTrelleborg och Köpenhamn. Vårt huvudkontor är i Malmö där vi innehar ett stort och fräscht magasin med tillhörande butik för er som vill handla emballage. Vi erbjuder även kostnadsfri hemleverans vid köp av emballage. Kontakta oss – för flytthjälp Malmö!

Bohagsflytt

Vi på flyttcity har väldigt många återkommande kunder, vilket vi tycker är väldigt kul. Lång erfarenhet av privatflytt och därför garanterar vi att flyttar ert bohag tryggt.

Företagsflytt

Vi åker ut och besiktar er företagsflytt för att ge er så bra förutsättningar och priser på eran flytt. Vår personal har väldig stor erfarenhet av båda kontors- och företagsflyttar.

Magasinering

När ni behöver magasinering hos oss så har ni torra och uppvärmda lokaler. Våra lokaler är försäkrade i If, när ni magasinerar hos flyttcity så behåller ni även er hemförsäkring.

Flytt City jobbar med flytthjälp i Malmö på ett behagligt sätt!

Vi har lång erfarenhet av flytt och vi flyttar er egendom tryggt och säkert till ert nya boende eller företag. Vi kan hjälpa er med allt som rör flytten av ditt hem. Flytt City är den enda flytthjälpen i Malmö som behövs. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din flytt och hoppas att du ska bli lika nöjd som våra tidigare kunder.

Vi hjälper både stora och små företag med flytt & magasinering

Vi åker ut och besiktar er företagsflytt för att ge er så bra förutsättningar och priser som möjligt just för ert företags flytt. Vår personal har mycket lång erfarenhet av både kontorsflytt och övriga företagsflyttar. Vi hanterar även flytt av tunga och otympliga maskiner.

Trygg och pålitlig flytt & städhjälp

Välkommen till oss på Flytt City är en flyttfirma och städföretag med gedigen och väldigt lång erfarenhet. Vi är verksamma i bland annat Malmö, Lund, Helsingborg, Ystad, Trelleborg och Köpenhamn.

Kunniga & Prisvärda

Välkommen till oss på Flytt City är en flyttfirma och städföretag med gedigen och väldigt lång erfarenhet.

Vi är verksamma i bland annat Malmö, Lund, Helsingborg, Ystad, Trelleborg och Köpenhamn.

KONTAKT

Flytt City Sverige AB
Address: Ollebovägen 14, 218 45 Malmö
Phone: 040-43 33 43
E-mail: info@flyttcity.se

Copyright © Flytt City Sverige AB (Org.nr: 556802-5265). En hemsida av Capace Media