Magasinering

Trygg & säker magasinering för privatpersoner och företag.

Vi erbjuder magasinering i Skåne av föremål till både företag och privatpersoner.

När ni magasinerar hos Flytt City så förvaras era ägodelar i torra och uppvärmda lokaler. Vi kan självklart hjälpa dig att hämta och transportera sakerna till våra lokaler om du inte har tid eller resurser. Våra magasineringslokaler håller en mycket hög säkerhet och är dessutom försäkrade hos If, så när ni magasinerar hos oss behåller ni er hemförsäkring eller tecknar en ny där ni kanske får ett bättre avtal. Ni slipper oavsett betala någon extra försäkring för magasinering hos oss.

Behöver ni trygg och säker magasinering i Malmö så finns vi till ert förfogande.
Vår magasinering är mycket prisvärd och vi garanterar att era ägodelar är i tryggt förvar så länge ni önskar att förvara sakerna hos oss.

Hos oss har du ingen uppsägningstid, du betalar endast per påbörjad månadsperiod.

Magasinering för privatpersoner

Du som privatperson kanske ska flytta till ett mindre hus eller lägenhet och ligger då inne på ett överskott av möbler och andra saker. Vi kan hjälpa dig att lagra dessa saker på ett tryggt sätt. Det kan handla både om längre eller kortare perioder, det är helt upp till dig.

Bor du kanske i en trång lägenhet och har inte plats för alla dina ägodelar?
Vi hjälper dig att lagra allt från kläder till möbler.

Magasinering för företag

Vi finns även för er som företag, kanske börjar ert lager eller arkiveringsrum bli för litet för er verksamhet? Vi på Flytt City hjälper dig att lagra det du inte har behov eller plats för, fram tills att du har det.

Har ni saker som ligger i vägen men som ni inte vill slänga? Vi kan hjälpa er att lagerhålla allt från kontorsmaterial till gamla produkter.

Om våra lokaler

När ni magasinerar hos Flytt City i Malmö så förvaras era ägodelar i torra och uppvärmda lokaler. Vi kan självklart hjälpa dig att hämta och transportera sakerna till våra lokaler om du inte har tid eller resurser. Våra magasineringslokaler håller en mycket hög säkerhet och är dessutom försäkrade hos If, så när ni magasinerar hos oss behåller ni er hemförsäkring eller tecknar en ny där ni kanske får ett bättre avtal. Ni slipper oavsett betala någon extra försäkring för magasinering hos oss.

Behöver ni trygg och säker magasinering i Malmö så finns vi till ert förfogande. Vår magasinering är mycket  prisvärd och vi garanterar att era ägodelar är i tryggt förvar så länge ni önskar att förvara sakerna hos oss.

Hör av dig till oss på 040-433 343 om du eller ditt företag är i behov av plats!

KONTAKT

Flytt City Sverige AB
Address: Ollebovägen 14, 218 45 Malmö
Phone: 040-43 33 43
E-mail: info@flyttcity.se