Välj en sida

Flyttfirma Skåne

Din flyttfirma i Skåne som du alltid kan lita på!

Flyttcity – Din flyttfirma i Skåne

Välkommen till oss, Flytt City är en flyttfirma och städföretag med gedigen samt väldigt lång erfarenhet. Vi är verksamma i bland annat MalmöLundHelsingborgYstadTrelleborg men även i Köpenhamn. Vårt huvudkontor är i Malmö och där innehar vi även ett stort och fräscht magasin med tillhörande butik för er som vill handla emballage. Men- det är inte allt! Vi erbjuder även kostnadsfri hemleverans vid köp av emballage. Alltså har vi allt du behöver. Kontakta oss – din flyttfirma Skåne!

Få en kostnadsfri offert!

Bohagsflytt

Vi på flyttcity har väldigt många återkommande kunder, vilket vi tycker är väldigt kul. Som ett resultat av lång erfarenhet av privatflytt ar garanterar vi därmed att flytta ert bohag tryggt och säkert.

Företagsflytt

Vi åker ut och besiktar er företagsflytt för att sedan ge er så bra förutsättningar och priser på eran flytt. Personalen på Flytt City har väldigt stor erfarenhet av båda kontors- och företagsflyttar.

Magasinering

När ni behöver magasinering hos oss så erbjuder vi torra och uppvärmda lokaler. Våra lokaler är samtidigt försäkrade med If, vilket resulterar i att ni behåller er hemförsäkring när ni magasinerar med oss.

Skapa en behagligare flytt med Flytt City

Med lång erfarenhet av flytt , flyttar vi er egendom tryggt och säkert till ert nya boende eller företag.
Därför kan vi hjälpa er med allt som rör flytten av ditt hem och ser även fram emot att hjälpa dig med din flytt. Vår önskan är att du ska bli lika nöjd som våra tidigare kunder.

Vi hjälper både stora men även små företag med flytt & magasinering

Vi åker ut och besiktar er företagsflytt för att sedan ge er så bra förutsättningar och priser som möjligt just för ert företags flytt. Vår personal har mycket lång erfarenhet av både kontorsflytt men även övriga företagsflyttar, så du som kund är alltså i trygga händer.
Flytt City hanterar likväl flytt av tunga och otympliga maskiner. 

KONTAKT

Flytt City Sverige AB
Address: Ollebovägen 14, 218 45 Malmö
Phone: 040-43 33 43
E-mail: info@flyttcity.se

Sitemap

Copyright © Flytt City Sverige AB (Org.nr: 556802-5265). En hemsida av Capace Media