Flyttstädning Skåne

Vi utför flyttstädning Skåne som du alltid kan lita på!

Flyttstädning & Städhjälp  i närheten av dig

Vi på Flytt City i Skåne utför olika typer av städ såsom t.ex. flytt-, hem-, kontor-, trapp- och grovstädning.

Vad ingår i din flyttstädning Skåne?

I flyttstädning Skåne ingår grovstädning samt fönsterputsning som följer mäklarsamfundets bestämmelser, vilket innebär att städningen ska klara en besiktning och därefter vara inflyttningsklar. När man flyttar så är det ofta ett krav från hyresvärden eller den som tar över att det ska vara väldigt rent och snyggt när man flyttat ut. Att bara packa ihop sina saker och sedan transportera dom till sin nya bostad brukar vara en mardrömsprocess i sig. Att sedan veta att man behöver göra bostaden kliniskt ren därefter är en stor stressfaktor. Som tur är så finns det hjälp att få, dels med flytthjälp men även städningen.

Vi på Flytt City i Skåne har en tjänst som heter “flyttstädning” där vi hjälper dig som flyttar att istället kunna fokusera på det roliga i flyttprocessen. Lämna därmed flyttstädningen åt oss så kan du samtidigt i lugn och ro börja packa upp din saker i din nya bostad.

Vi kan också hjälpa er som företag när ni byter lokaler. Då städkraven på ett kontor inför utflyttning kan vara ännu större än på bostäder. Därför hjälper vi ert företag med flyttstädning  av de gamla kontoren, samtidigt som ni kan lägga er energi på möblering och inredning av de nya.

Kontakta oss för flyttstädning i Skåne idag!

RUT-avdrag

RUT-avdraget är en skattereduktion som innebär en halvering av kostnaden på hushållsnära tjänster, exempelvis kostar flyttstädning  2000 kr så drar vi av 50% direkt på din faktura så att du istället endast betalar 1000 kr.

Våra andra städtjänster

Har du en stressig vardag som gör att dina vardagssysslor såsom städning blir lidande. Eller tycker du helt enkelt inte om denna tidskrävande syssla? Då kan du hör av dig till oss angående tjänsten ”hemstäd”. Vi kommer sedan hem till dig och hjälper dig så du kan fokusera på det som är viktigt för dig.

Behöver du eller din bostadsförening hjälp med att hålla rent i trapporna? Hör då av er till oss angående tjänsten ”trappstädning”.

Kontorslokaler är praktexempel på rum som blir smutsiga fort. Detta då personal klampar in med skor och ytterkläder vilket gör det dammigt och det blir fläckar på golven. Håll dina kontor fräscha genom vår tjänst ”kontorsstäd”.
Är din bostad smutsig efter en renovering eller liknande? Eller känns det som att den kan behöva en rejäl omgång där man går in och gör rent i varje hörn och vrå. Då kan vi hjälpa dig med detta genom vår tjänst ”grovstäd”.

Låter något av ovanståendetjänsterintressanta så hör av dig till oss på 040-433 343.
Läs mer om våra andra tjänster – Flyttfirma Malmö, magasinering och släputhyrning

Copyright © Flytt City Sverige AB (Org.nr: 556802-5265).