Om oss

Flytt City Sverige AB

Flytt City Sverige AB är verksam i följande orter: Malmö, Lund, Helsingborg, Trelleborg, Ystad och även i Köpenhamn. Vårt huvudkontor samt magasin finns i Malmö. Där har vi ett stort och fräscht magasin med tillhörande butik för er som även vill handla emballage.

Men det är inte allt, vi erbjuder även kostnadsfri hemleverans vid köp av emballage för dig som inte har eget transportmedel. I över 10 år har vi hjälpt företag och privatpersoner med flytt, städ och uthyrning av släp.

Har ni inte tid att närvara vid flytten kan ni istället tryggt lämna över nycklarna till oss. Samtidigt kan ni lugnt koppla av medan vi tar hand om resten. Vår personal har rätt utrustning och utbildning för att utföra era flyttar tryggt samt säkert.

Kunniga & Prisvärda

Vi finns runt om i hela skåne!

Vi är ett familjeföretag med utbildad samt trevlig personal. Hos oss på Flyttcity arbetar alla mot samma mål, att du som kund ska bli nöjd. Att alltid arbetar effektivt är viktigt för oss men även att sätter er som kund i centrum och därför skräddarsyr vi varje flytt efter kundens behov och önskemål.

Se vad våra kunder tycker om oss

Vill du också lämna ett omdöme på vårt arbete?

Copyright © Flytt City Sverige AB (Org.nr: 556802-5265). En hemsida av Capace Media