Magasinering Malmö

Trygg & säker magasinering i Malmö för privatpersoner och företag.

Vi erbjuder magasinering i Malmö av föremål till både företag och privatpersoner.

När ni magasinerar i Malmö hos Flytt City så förvaras era ägodelar i torra samt uppvärmda lokaler. Vi kan självklart hjälpa dig att hämta och transportera sakerna till våra lokaler om du inte har tid eller resurser. Våra magasineringslokaler håller en mycket hög säkerhet och är dessutom försäkrade med If, vilket resulterar i att ni behåller er hemförsäkring när ni magasinerar hos oss. Eller tecknar ni en ny där ni kanske får ett bättre avtal. Oavsett vad slipper ni att betala någon extra försäkring för magasinering hos oss.

Behöver ni trygg och säker magasinering i Malmö? Då finns vi till ert förfogande.
Vår magasinering är mycket prisvärd och vi garanterar att era ägodelar är i tryggt förvar så länge ni önskar att förvara sakerna hos oss.

Hos oss har du ingen uppsägningstid, du betalar därmed endast per påbörjad månadsperiod.

Magasinering Malmö för privatpersoner

Magasinering Malmö privatpersoner – Du som privatperson kanske ska flytta till ett mindre hus eller lägenhet och ligger då inne på ett överskott av möbler och andra saker. Vi kan hjälpa dig att både flytta och lagra dessa saker på ett tryggt sätt. Det kan handla både om längre eller kortare perioder för magasinering, det är helt upp till dig.

Bor du kanske i en trång lägenhet och har därför inte plats för alla dina ägodelar?
Då kan vi hjälpa dig att lagra allt från kläder till möbler.

Magasinering för företag

Magasinering Malmö företag – Vi finns även för er som företag, kanske börjar ert lager eller arkiveringsrum bli för litet för er verksamhet? Vi på Flytt City hjälper dig att lagra det du inte har behov eller plats för, fram tills att du har det.

Har ni saker som ligger i vägen men som ni inte vill slänga? Vi kan hjälpa er med magasinering med allt från kontorsmaterial till gamla produkter.

Magasinering Malmö

Om våra lokaler

När ni magasinerar hos Flytt City i Malmö så förvaras era ägodelar i torra och uppvärmda lokaler. Vi kan självklart hjälpa dig att hämta samt transportera sakerna till våra lokaler om du inte har tid eller resurser. Våra magasineringslokaler håller en mycket hög säkerhet och är dessutom försäkrade med If, vilket resulterar i att ni behåller er hemförsäkring när ni magasinerar hos oss. Eller tecknar ni en ny där ni kanske får ett bättre avtal. Oavsett vad slipper ni att betala någon extra försäkring för magasinering hos oss.

Behöver ni trygg och säker magasinering i Malmö så finns vi till ert förfogande. Vår magasinering är mycket prisvärd och vi garanterar även att era ägodelar är i tryggt förvar så länge ni önskar att förvara sakerna hos oss.

Hör av dig till oss på 040-433 343 om du eller ditt företag är i behov av plats!

Läs mer om våra andra tjänster – Flyttjänster, flyttstädning och släputhyrning.

Copyright © Flytt City Sverige AB (Org.nr: 556802-5265).