Flexibel flyttfirma i Lund

Professionell flyttfirma Lund

Så vi antar att du hittat hit för att det är dags att hitta flytthjälp inför flytten i Lund? Vad bra! Vi är redo att hjälpa dig genom hela processen. Med kostnadsfri besiktning och lång erfarenhet så får ni en flytt utförd på bästa sätt.

Att flytta kan vara en stressig och komplicerad process, men rätt flyttfirma kan hjälpa dig att skapa en smidig övergång. Vi finns här för att hjälpa dig med alla dina flyttbehov!

Hos oss får du alltid service av högsta nivå oavsett arbete, fråga eller fundering. Att vi hjälper er att flytta är ett säkert sätt att arbete blir gjort korrekt.

– Varmt välkommen till oss på Flytt City Sverige AB. 

✔️  Bohagsflytt

✔️  Företagsflytt

✔️  Magasinering

✔️  Flyttstäding

✔️  Tunga lyft

✔️  Släputhyrning

Kontakta oss för hjälp med din flytt

Vi är en en flyttfirma med gedigen och lång erfarenhet. Verksamma i bland annat Malmö, Lund, Helsingborg, Ystad, Trelleborg och fler städer i Skåne – även Köpenhamn.

Kostnadsfri offertförfrågan

Välj tjänst och fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Alternativt kan du ringa oss på 010 - 129 29 29.

Flyttjänster

Magasinering

Städtjänster

Fördelar med att anlita en flyttfirma i Lund

Att flytta alla dina ägodelar till en ny bostad är ingen lätt uppgift. Speciellt om du har stora och tunga saker, så kan det nästintill vara omöjligt utan proffsig hjälp. Vår personal är erfarna och vana vid att flytta de flesta saker som man kan hitta i ett hem.

En annan fördel med att använda dig av ett flyttföretag är att vi hjälper dig se till så att allt är packat korrekt och säkert. Detta för att minska risken för att saker går sönder men framförallt så ingen skadar sig under flytten. När du anlitar oss som din flyttfirma ser vi till att alla nödvändiga redskap finns tillgängliga dagen det är dags för inflyttning. 

Som man kan förstå här finns det flera stora fördelar med att anlita en flyttfirma. Allt från att spara tid och stress, till att säkerställa en säker och smidig flytt. Att använda sig av en flyttfirma är det bästa sättet för att få till en smidig flytt. Är du i tankar att flytta, tveka inte att höra av dig till oss för konsultation och en kostnadsfri offert.

Vad kostar det att anlita en flyttfirma Lund?

Priset kan variera från firma till firma, men hos oss på Flytt City får du snabbt och enkelt en prisbild på av flytthjälp i Lund skulle kosta genom att antingen ta en titt på vår prislista eller genom att skicka in en kostnadsfri offertförfrågan.

Anlita rätt firma för flytt i Lund med omnejd

När du anlitar en flyttfirma i Lund så ska det kännas bekvämt och tjänsterna ska underlätta hela processen för dig. Det kanske inte passar alla att anlita en firma vid flytten, men om du saknar möjligheten att anordna transport, logistik eller så kanske tiden inte finns till helt enkelt, då skulle en flyttfirma kunna underlätta processen väldigt mycket. På så sätt slipper du städninge, tunga lyft och annat tidskrävande som ingår i en flytt. Vi rekommenderar starkt att du noga undersöker flyttfirman som du funderar på att anlita och tittar på tidigare referenser samt omdömen för att vara säker på att du kommer att få den hjälp du behöver.

Redo för flytten? – Kontakta Flytt City i Lund idag

Vi är nämligen alltid redo för flytt och hjälper dig gärna! Kontakta din flyttfirma i Lund så hjälper vi er genom hela processen.

Flyttfirma Malmö
Företagsflytt malmö

Populära flyttjänster för både privatpersoner och företag

Vi som flyttfirma i Lund kan hjälpa er med många olika tjänster som kommer att underlätta flytten för er så att ni kan lägga er energi på annat. Oavsett om det gäller privat- eller företagsflytt så erbjuder vi flytthjälp i hela Skåne till ett fast pris.

Vi har både erfarenhet och kunskap av allt från flytt till magasinering och flyttstädning och hjälper er gärna med allt detta. För privatpersoner gäller RUT-avdrag. Läs mer om RUT-avdraget här.

Bokat flyttfirma i Lund, vad händer nu?

Du själv bestämmer om du vill packa själv eller om du behöver hjälp med packningen inför din flytt i Lund. Vi kan hjälpa dig med packningen så att du kan vara 100% säker på att allt packas säkert och korrekt. Om du väljer att packa själv och behöver flyttkartonger så kan du enkelt och smidigt köpa dom hos oss.

På inflyttningsdagen så kommer vi till er bostad eller lokal och lastar in allt i våra lastbilar så att det är redo för transport. Hur många lastbilar som behövs samt storleken på dessa beror på hur stor själva flytten är.

Om det är något du undrar över inför din flytt i Lund så tveka inte att kontakta oss så svarar vi på alla dina frågor!

Copyright © Flytt City Sverige AB (Org.nr: 556802-5265). En hemsida av Capace Media