Move out cleaning & Cleaning services

Your cleaning company in Skåne that you always can trust!

Flyttstädning & Städhjälp  i närheten av dig

Vi på Flytt City i Skåne utför olika typer av städ  som t.ex. flytt-, hem-, kontor-, trapp- och grovstädning.

I flyttstädning ingår grovstädning och fönsterputsning som följer mäklarsamfundets bestämmelser, vilket innebär att städningen ska klara en besiktning och därefter vara inflyttningsklar. När man flyttar så är det ofta ett krav från hyresvärden eller den som tar över att det ska vara väldigt rent och snyggt när man flyttat ut. Att bara packa ihop sina saker och transportera dom till sin nya bostad brukar vara en mardrömsprocess i sig. Att sedan veta att man behöver göra bostaden kliniskt ren därefter är en stor stressfaktor. Som tur är så finns det hjälp att få, dels flytthjälp men även med städningen.

Vi på Flytt City i Skåne har en tjänst som heter ”flyttstädning” där vi hjälper dig som flyttar att kunna fokusera på det roliga i flyttprocessen. Lämna flyttstädningen åt oss så kan du i lugn och ro börja packa upp din saker i din nya bostad.

Vi kan även hjälpa er som företag när ni byter lokaler. Ofta kan städkraven på ett kontor inför utflyttning vara ännu större än på bostäder. Vi hjälper ert företag med flyttstädning av de gamla kontoren så att ni kan lägga er energi på möblering och inredning av de nya.

RUT-avdrag

RUT-avdraget är en skattereduktion som innebär en halvering av kostnaden på hushållsnära tjänster, exempelvis kostar flyttstädning 2000 kr så drar vi av 50% direkt på din faktura så att du istället endast betalar 1000 kr.

Våra andra städtjänster

Har du en stressig vardag som gör att dina vardagssysslor såsom städning blir lidande. Eller tycker du helt enkelt inte om denna tidskrävande syssla? Hör av dig till oss angående tjänsten ”hemstäd”. Vi kommer då hem till dig och hjälper sig så du kan fokusera på det som är viktigt för dig.

Behöver du eller din bostadsförening hjälp med att hålla rent i trapporna? Hör av er till oss angående tjänsten ”trappstädning”.

Kontorslokaler är praktexempel på rum som blir smutsiga fort. Personal klampar in med skor och ytterkläder vilket gör det dammigt och det blir fläckar på golven. Håll dina kontor fräscha genom vår tjänst ”kontorsstäd”.
Är din bostad smutsig efter en renovering eller liknande? Eller känns det som att den kan behöva en rejäl omgång där man går in och gör rent i varje hörn och vrå. Vi kan hjälpa dig med detta genom vår tjänst ”grovstäd”.

Låter något av ovanstående tjänster intressanta så hör av dig till oss på 040-433 343.

Copyright © Flytt City Sverige AB (Org.nr: 556802-5265).